петак, 28. децембар 2018.

НОВОГОДИШЕН ХЕПЕНИНГ


По повод новогодишните празници на 28.12.2018 година со почеток во 15 часот во холот на нашето училиште се реализираше новогодишен хепениг во кој учество земаа учениците од прво до девето одделение. Хепенигот изобилуваше со многу креативни новогодишни изработки што произлегоа од работилници во кои активно учество земаа учениците, наставниците и родителите. Секоја паралелка имаше свој штанд на кој  ги претставија своите изработки. Хепенигот имаше продажен карактер, а собраните парични средства ќе се искористат за потребите на учениците.


Нема коментара:

Постави коментар