четвртак, 20. децембар 2018.

ЕДУКАТИВНИ ПРЕДАВАЊА

На 18.12.2018г. во соработка со Црвениот крст на РМ при општина Кисела Вода со учениците од VII, VIII и IX одделение во подрачното училиште во Пинтија се реализираа интерактивни предавања за „Болестите на зависност. Целта на предавањето беше да се подигне свеста кај учениците за пороците на модерното време: тутунот, алкохолот и наркотичните сретства.


                                   Училишен педагог Весна РафескаНема коментара:

Постави коментар