уторак, 03. септембар 2013.

СРЕЌНА УЧЕБНА 2013/2014 година!!!!Почитувани!
Во Подрачното училиште „Рајко Жинзифов“ првиот училишен ден беше одбележан со Пригодна приредба во која учествуваа учениците од одделенска настава. Со рецитирање, низ игра и песна ги поздравија новите првачиња и на сите ученици и им посакаа СРЕЌНА И УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА!       

           Одговорен наставник за приредбата : Соња Гајдоска