среда, 05. децембар 2018.

Уметници од Австрија во посета на нашето училиште


           Група уметници од Австрија и претставници од Австриската амбасада денес гостуваа во нашето училиште. Тие реализираа интерактивна претстава посветена на Волфганг Амадеус Моцарт во која со големо задоволство и огромен интерес зедоа активно учество присутните ученици. На крајот од претставата учениците добија пригодни подароци од уметниците и претставниците на Австриската амбасада.Нема коментара:

Постави коментар