среда, 12. децембар 2018.

Промоција на збирката „Убавините на различностите“ во локалната библиотека

        Со учениците од VIII и IX одделение денес, 12.12.2018 година, ја посетивме локалната библиотека „Јордан Хаџи Константин Џинот“ придружница на библиотека „Браќа Миладинивци“ во која ја промовиравме збирката „Убавините на различностите“ во блиската локална средина. 
      По литературното читање на творбите од учениците, како благодарност за соработката подаривме збирка и новогодишна слика изработена од учениците. Библиотекарката ги запозна учениците со библиотеката и можноста за нејзиното користење. 


Нема коментара:

Постави коментар