субота, 31. децембар 2016.

новогодишна приредба

          Според Годишната програма за работат на нашето училиште на 26. 12. 2016 година во просторииите на нашето училиште се одржа новогодишна приредба. На приредбата уќрство зедоа учениците од IV и V одделение како и најмалите - првачињата. Со драматизации и кореографии на новогодишни песни, учениците се претставија пред родителите и своите другарчиња.

               Одговорни наставници:  Маја Атанасовска Спасеска и
                                                              Валентина Димишковска


Нема коментара:

Постави коментар