среда, 21. децембар 2016.

ВО ПРЕСРЕТ НА НОВА ГОДИНА

Реализирана проектна активност:
Новогодишна работилница во соработка со родители како дел од Проектот „Новогодишна панорама“

    На 16. 12. 2016 година  во соработка со родители од  II - б одделение при нашето училиште, беше реализирана новогодишна работилница во која беа изработрени прекрасни новогодишни украси.
   Овие предмети беа изработени од многу едноставни материјали за работа, како: памук, хартија во боја, пластични шишиња, сијалици и др..


   Откако заврши работилницата овие новогодишни украси беа изложени во ликовните катчиња во нашата училница и подготвени за Новогодишниот базар кој ќе се реализира следната недела, заедно со приредбата која ја подготвивме за родителите на нашите ученици од второ – б  одделение при нашето училиште.


Нема коментара:

Постави коментар