петак, 02. децембар 2016.

НЕДЕЛА НА ГЛАДТА

                  Во подрачното училиште во н.Пинтија, успешно беше
          спроведена хуманитарната акција за собирање храна по повод
          одбележувањето на Недела на гладта  (17-21. 10.2016 г.), кога
         беше собрано поголемо количество на прехрамбени продукти и истите
         беа распоредени и дадени на едно семејство во н.Пинтија, како и
         во централното училиште, за понатаму да биде дадена на семејства
        (од социјално ранливи групи) на кои помошта  им е најмногу потребна.

                                                                   Одговорен наставник: Билјана ШоклевскаНема коментара:

Постави коментар