уторак, 13. новембар 2018.

„Месец на книгата - 2018“

            Во рамките на одбележување на Месецот на книгата 2018, библиотеката се вклучи во интерниот проект во нашето училиште „Убавините на различностите“ во делот на литературно творење на учениците од VIII и IX одделение на тема ,,Секоја личност е значајна – убавините на различностите’’. По реализираниот литературен конкурс кој траеше од 08.10.2018г до 19.10.2018 г. од творбите на учениците кои твореа на различни јазици, во библиотеката беше изработена збирка од нивните творби која потоа беше поделена во паралелките од 5-то до 9-то одделение.

Збирката можете да ја видите/превземете на нашата веб-страница или на:
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxyYWprb3ppbnppZm92fGd4OjNiOGYyMDc1MjgyMWYxZA

Нема коментара:

Постави коментар