среда, 27. фебруар 2019.

Натпреварот по англиски јазик „HIPPO“

На 23. II 2019 година во просториите на ОУ „Љубен Лапе“ се одржа меѓународен натпревар по англиски јазик „Hippo, за учениците од IV до IX одделение. На него земаа учество 41 ученик  под менторство на предметните наставници Анета Макревска, Магдалена Бадарова, Маја Димеска и Александра Величковска.


Нема коментара:

Постави коментар