петак, 27. септембар 2019.

ДЕНОТ НА ТАТКОТОВеќе неколку години учениците од одделенска настава се вкучуваат со активности по повод Денот на таткото. Оваа учебна година такви активности се реализираа со учениците од трето до петто одделение. Учениците имаа можност да творат за својот татко при што го опишуваа ликот на таткото, но и чувствата кон него. Дел од учениците изработија и ликовни творби и честитки и со истите ги украсија  паноата во училниците.


Нема коментара:

Постави коментар