понедељак, 02. септембар 2019.

ДОБРО НИ ДОЈДОВТЕ МИЛИ ПРВАЧИЊА !!!         Денеска со почеток во 8,30 часот беше извршен свечен прием на првачињата. За таа цел учениците од вторите одделенија настапија со куса претстава - рецитали и ритмичко-танцови точки, а потоа директорката Љубица Наумовска одржа кус поздравен говор до присутните родители и нивните деца по што ги прозва новите првачиња и заедно со нивните учителки ги испрати во нивните училници на првиот училишен час.
Оваа учебна година во нашето училиште беа запишани 107 дечиња кои беа распределени во пет паралеки - две целодневна настава и три класична настава. 


Нема коментара:

Постави коментар