среда, 26. септембар 2018.

Ѕвездена претстава по повод “Европскиот ден на јазиците“


I want to be a star
Je veux etre une star

сакам да сум ѕвезда

да се биде ѕвезда е нешто што доаѓа од внатре.
бидете ѕвезда водилка на сите оние кои се околу вас.

направете им ги нивните животи посветли.

       Денеска, 26.09.2018 година, во нашето училиште беше одбележан Европскиот ден на јазиците заедно со учениците и тимот наставници предводен од наставниците по англиски и француски јазик: Магдалена Бадарова, Анета Макревска, Анета Ѓ. Арсовска, Тина Пуфкова, Даме Коларовски, Мануела Марковска, Виолета Николин, Валентина Димишковска и Елена Стојановска.


Нема коментара:

Постави коментар