петак, 27. децембар 2019.

НОВОГОДИШНИ ПРИРЕДБИ И НОВОГОДИШЕН ХЕПЕНИНГ


       Во текот на вчерашниот ден 26.12.2019 - четврток, во нашето училиште по повод претстојните Новогодишни празници, секој одделенски наставник во својата паралелка организираше Новогодишна приредба и Новогодишен хепенинг пред родителите на учениците.
Исто така и во подрачното училиште во населба Пинтија учениците со своите наставници организираа новогодишна приредба која беше изведена во присуство на директорката Љубица Наумовска и на учениците и нивните родители.


Нема коментара:

Постави коментар