понедељак, 10. новембар 2014.

„ГОЛЕМ ОДМОР“

       На 29.10.2014 год. учениците од подрачното училиште од н. Пинтија од I-VIII одд. заедно со нивните наставнички: Даниела Костадинова, Сузана Трајкоска, Кристина Никчевска, Кети Сталеска и Соња Гајдовска беа гости во МТВ, во ТВ емисијата Голем одмор. Програмата се одвиваше во натпреварувачки дух каде учениците од двете екипи (бела и шарена) ги покажаа своите способности за глумење, играње, пеење, свирење, рецитирање и се разбира преку квиз на знаења докажаа дека се достојна екипа за натпревар. Имавме прекрасно доживување!Нема коментара:

Постави коментар