петак, 11. март 2011.

На 26 март 2011г. - настан кој не смеетве да го пропуштите!!!

 
Еве неколку сцени од оваа извонредна претстава која говори за животната приказна на композиторот Лудвиг ван Бетовен:

Нема коментара:

Постави коментар